Ostoskori

YLEISIÄ KYSYMYKSIÄ 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

   Svensk Digital handel  

DIBS - Payments made easy
540 osumien määrä
Lajitteluperuste:
Näytä lisää

Diamond Painting
 

Jos tykkäät ristipistotöistä, tulet tykkäämään myös Diamond Paintingista! Tekniikat eivät eroa paljon toisistaan, mikä helpottaa oppimista ja alkuunpääsyä. Diamond Painting on todella hauskaa ajanvietettä ja sopii niin vähän kokeneemmille käsityön ystäville kuin myös aloittelijoillekin. Tarvittaessa voit tutustua helppoihin ohjeisiimme, joiden vinkeillä pääset hyvin alkuun. Ateljé Margarethassa on laaja valikoima eri tuotemerkkien Diamond Painting -töitä useine eri aiheineen. Anna luovuutesi kukkia ja valmista kimaltelevista kivistä upeita taideteoksia.  

 

Mistä on kyse?

TImanttimaalaukset, timanttikirjonta, timanttitaulut, joista käytetään myös nimiä Diamond Dotz ja Diamond Art. Kaikissa niissä on kyse samasta asiasta, josta käytetään yleisesti nimeä Diamond Painting. Kyse on tekniikasta, jossa pääsee vapaasti käyttämään omaa luovuuttaan. Se on hauskaa ajanvietettä, jossa luot pienistä helmistä kauniita ja kekseliäitä tauluja. Helmet muistuttavat pieniä timantteja ja voivat olla muodoltaan suorakulmaisia tai pyöreitä. Ne kiinnitetään liimapintaiselle canvaskankaalle, jonka painatuksessa näkyy kulloinkin valitun kuvion pohja. Helmien kiinnitys tapahtuu pakkauksen mukana tulevalla kynällä ja liimalla. Eri värikoodeista, kuten esim. symbolit tai numeroidut pisteet, näet selvästi jokaiselle timanttihelmelle tarkoitetun paikan. Jokaisella värillä on oma numeronsa, joiden avulla helmi kiinnitetään saman numeron kohdalle taulussa. Kun jatkat helmien kiinnittämistä, taulun kuvio alkaa koko ajan hahmottua paremmin ja paremmin. Timanttimaalaukseen soveltuvalle tyhjälle ja ruudulliselle canvaskankaalle voi luoda myös omia aiheita.

 

Miten valmistetaan?

Pääset hyvin alkuun tilaamalla esim. valmiin pakkauksen, Se sisältää tavallisesti liimapintaisen canvaskankaan painatuksella, kiviä, helmikynän ja kivien kiinnittämiseksi vahaa. Kun alat tehdä valitsemaasi kuviota, sinulla on mahdollisuus toimia hieman eri tavoin. Voit rakentaa koko kuvion tai sitten vain osan siitä, mikä on tietysti se helpompi vaihtoehto. Jos kuitenkin päätät tehdä koko kuvion valmiiksi, tulee onnistumisen elämyskin olemaan sen mukainen. Voit itse myös päättää käytätkö neliskulmaisia tai pyöreitä kiviä. Neliskulmaiset kivet ovat yleisin vaihtoehto, koska niillä saa peitettyä koko kuvion. Pyöreät kivet ovat helppokäyttöisempiä ja antavat anteeksi pieniä poikkeamia alkuperäisestä kuviosta.

 

Paljon tunnettuja tuotemerkkejä

Laajaan Diamond Painting -valikoimaamme kuuluu paljon tunnettuja tuotemerkkejä kuten esim. Arti Balta, Collection D-Art, Crystal Art, Diamond Dotz, Panna ja RTO.

 

Tilaa sivuiltamme margaretha.fi

Sivuiltamme margaretha.fi löydät monipuolisen valikoiman erilaisia timanttimaalauksia. Parhaiten pääset alkuun oman maalauksesi kanssa, kun tilaat heti tänään verkkokaupastamme omat suosikkisi.