Ostoskori

YLEISIÄ KYSYMYKSIÄ 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

   Svensk Digital handel  

DIBS - Payments made easy
50 osumien määrä
Näytä lisää

Kirjomuksia

Ateljé Margarethasta löydät todella paljon tunnettujen tuotemerkkien laadukkaita ja edullisia kirjontatöitä. Valikoimaan kuuluu yli 3000 erilaista tuotetta, joten meiltä löytyy varmasti jokaiselle jotakin – lapsille ja aloittelijoille sopivia helpompia aiheita tai kokeneemmille kirjojille tarkoitettuja vaativampia töitä. Monipuolisesta valikoimastamme löytyy paljon erityyppisiä töitä, esim. erilaisia kirjontapistoja/ompeleita, sekä paljon erilaisia aiheita, kankaita, tekstiilejä ja tuoteryhmiä. Eli jokaiselle jotakin!


Suosittuja tuotemerkkejä

Laajaan ja laadukkaaseen kirjontavalikoimaamme kuuluu useita tunnettuja tuotemerkkejä, kuten Permin, Lanarte, Svarta Fåret, Cewec, Dimensions, Duftin, Luca-S, Vervaco, Riolis, RTO, Rosenstand ja Västgöta broderi. Näiden suosittujen tuotemerkkien lisäksi Ateljé Margarethan valikoimaan kuuluu myös omia tuotteita, kuten esim. suosittu jokavuotinen vuositaulumme.


Mitä haluat kirjoa?

Meiltä löytyy jokaiselle jotakin! Valikoimastamme löydät niin klassisia kuin vähän modernimpia kirjontatöitä sekä myös kattavasti erilaisia upeita ja hauskoja aiheita. Haluatko kirjoa jotain tyylikästä jouluksi, esim. joulukalenterin tai joulusukan? Käy tutustumassa joulukirjomuksiimme. Entä pääsiäiseksi? Tutustu upeisiin pääsiäisaiheisiimme. Meiltä löydät myös upeita kirjomuksia häihin ja kastetilaisuuksiin, ylioppilasjuhliin sekä rippijuhliin.
Haluatko kirjoa ja kehystää jonkin itsellesi tärkeän tekstin tai sitaatin? Tai ehkä haluat kirjoa hienon tyynyn tai jonkin kauniista tauluistamme? Meiltä löydät todella monipuolisen valikoiman erilaisia kirjontatöitä, jos vaikka haluat kirjoa maton, verhot, pöytäliinan tai kaitaliinan. Kirjo seuraavaksi jotakin lastenhuoneeseen, keittiöön tai kylpyhuoneeseen tai mikset kirjoisi jotain tyylikästä pyyhkeeseen tai vaatteisiin, esim. farkuihin, kauluspaitaan tai t-paitaan.
Päätä itse kirjotko jonkin omavalintaisen työn ja ostat vain erillistä kirjontalankaa ja kangasta vai kirjotko jotain valmiiden malliemme tai kirjontapakkaustemme pohjalta. Voit myös kirjoa oman persoonallisen kirjontatyön omasta valokuvastasi tai oman tekstin käyttäen kirjontapakkausta, joka sisältää valmiita kirjaimia. Valikoimaamme kuuluu myös runsaasti erilaisia valmiita aiheita, kuten esim. kukkia, ruusuja, sitaatteja, ihania eläimiä… Voisimme jatkaa listaa loputtomiin.


Erilaisia kirjontapistoja ja ompeleita

Ristipisto on tavallisin kirjontatöissämme käytettävä ommel. Meiltä löytyy toki myös kirjontatöitä, joissa käytetään muita ompeleita, kuten esim. laakasaumaa, pitkäpistoa ja häiveommelta. Voit lukea lisää eri ompeleista/kirjontapistoista kirjontaoppaastamme. Siitä löytyy myös muita käytännöllisiä ohjeita ja vinkkejä kaikille, jotka ottavat ensimmäisiä askeleitaan kirjontatöiden parissa.


Mitä kirjontaan tarvitaan?

Suurin osa kirjontatöistämme toimitetaan täydellisinä kirjontapakkauksina, jotka sisältävät kaiken tarvitsemasi – lankaa, kangasta, ohjeet ja neulan – mikäli toisin ei mainita. Totta kai voit hankkia pelkästään erillisiä ohjeita, kirjontalankaa ja kangasta ja kirjoa juuri sellaisia töitä kuin haluat. Meiltä löydätkin todella kattavan tuotevalikoiman, josta varmasti löydät hakemasi!
Meillä on paljon erilaisia aidakangasvaihtoehtoja – metritavaraa, aidanauhaa, karkeaa aidakangasta, mustaa, punaista tai luonnonväristä aidakangasta, kuvioitua aidakangasta, aidakangasta tyynyihin jne. Valikoimassamme on myös kanavakangasta, juuttikangasta, pellavakangasta, puuvillaa jne. Tutustu myös vesiliukoiseen kanavakankaaseemme, jota voit käyttää monipuolisesti erilaisissa materiaaleissa, kuten esim. kirjoessasi vaatteisiin.
Ateljé Margarethasta löydät monipuolisesti myös erilaista kirjontalankaa. Valikoimaamme kuuluu todella laadukasta muliinilankaa, étoilelankaa, villalankaa, helmilankaa, meleerattua lankaa jne suosituilta tuotemerkeiltä kuten esim. DMC.
Alla olevista lenkeistä löydät lisää hyödyllisiä kirjontatuotteita:
Kirjontapakkaus
Lanka
Kangas
Neulat
Kirjontatarvikkeet


Osta kirjontatöitä verkosta

Kirjontatöitä on helppo ja kätevä hankkia verkosta. Saat selkeän yleiskuvan laajasta valikoimastamme, jolloin voit rauhassa valita tarvitsemasi kirjontatyöt ja tarvikkeet. Asiakkaanamme teet aina turvallisesti ostoksia sivuillamme margaretha.fi.
Tarjoamme aina nopean ja edullisen  toimituksen. Liity suosittuun käsityökerhoomme, niin saat toimituksen vieläkin edullisemmin.