Ostoskori

YLEISIÄ KYSYMYKSIÄ 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

   Svensk Digital handel  

DIBS - Payments made easy
87 osumien määrä
Lajitteluperuste:
Näytä lisää

Palapelit 

Käy ostamassa seuraava palapelisi Ateljé Margarethasta. Meiltä löydät niin vaikeusasteeltaan kuin kuvioiltaankin erilaisia palapelejä, joten löydät valikoimastamme varmasti jotakin! Laajaan valikoimaamme kuuluu paljon eritasoisia palapelejä – niin aloittelijoille kuin kaikista taitavimmillekin palapelien rakentajille. Aloita hieman helpommalla palapelillä ja sen koottuasi voit haastaa itseäsi hieman vaikeammalla palapelillä. Palapeli on mukava tapa haastaa ystäviä kisaan, jossa kaikista nopeimmin palapelin koonnut voittakoon. Hyvän palapelin parissa voit myös viettää laatuaikaa perheesi kanssa. Palapelien palojen koot voivat vaihdella paljonkin, joten valitse itsellesi parhaiten sopiva vaihtoehto. Valikoimassamme on totta kai myös lasten palapelejä, joiden valmiita versioita voi sitten esitellä ylpeänä muille. 
Palapelin palaset voivat mennä helposti hukkaan, joten sinun kannattaa ostaa samalla myös palapelimatto. Sen avulla siirrät kätevästi valmista palapeliäsi.

Palapelejä lapsille ja aikuisille

Ateljé Margarethasta löydät monipuolisen valikoiman palapelejä kaikenikäisille ja -tasoisille. 1000 palaa, 1500, 2000 tai 6000 palaa, minkä kokoisen palapelin haluat itse rakentaa? Meiltä löydät paljon tunnettuja tuotemerkkejä, kuten Heye, Cheatwell, Kärnan, Piatnik, 1Conzept, Helvetiq ja Cobblehill.

Aivojumppaa palapelien parissa

Tiesitkö, että palapelit ovat erinomaista aivojumppaa? Tutkimusten mukaan palapelien parissa treenaat aivojasi ja palapeleillä voi myös olla rentouttava vaikutus kiireisen työpäivän jälkeen. Palapelien parissa voit myös viettää rennon ja hauskan perjantai-illan perheen tai kavereiden kanssa. Haasta siis itsesi, ja kehitä reaktio- ja ongelmanratkaisukykyäsi.

Osta palapelejä suoraan verkosta

Hankit palapelisi helposti ja kätevästi suoraan verkosta. Koko valikoimamme on helppo löytää verkkosivuiltamme. 
Olemme sertifioitu verkkokauppa ja tarjoamme turvallisen, nopean ja edullisen toimituksen. Sinulla on vaihtoehtona express-toimitus, jolloin tilauksesi saapuu 24 tunnin sisällä kotiinkuljetuksena!
Tule siis ostoksille verkkosivuillemme margaretha.fi